top of page
  • csipeszegyhaz

Csipesz spiritualitás 2. rész


Na kedveseim. Túl kell lépnünk a napi szürke zónákon, amelyek bár fájnak, fájdalmuk jogosak, de mi csipeszek spirituálisan felette állunk ezeknek.


Mi lesz, ha 40 év után kiraknak az utcára eddigi csipesz munkahelyedről, ahol oly sokat csipeszeltél? Na bumm. Sokszor volt már ilyen a világtörténelemben, hogy egy-egy csipeszrúgó elengedett, a Nagy Szárítókötélről lepattantál, vagy ne adj Isten maga a Szárítókötél csuklott össze. Talán valahol az Ős Való Csipesz Mélységedben érezted is ezt, hogy valami ilyesmi fog történni, így lesz ez. Csak még nem láttad a Csipesz Új világot. Ezért kétségbeestél.


Figyeljük, és látjuk, hogy a Corona óta úgy viselkednek az emberek, mintha nem lenne már halál. Olyan, mint jogos esemény az ember életében. Mintha beköszöntött volna az örökélet.


De mi ne viselkedjünk úgy, mint ha nem tudnánk a Csipesz Igazságot.


Szóval lépjünk kis csipeszeink a fájó 2D valóságból a mi 4D új csipesz energiáinkba.

Mi csipeszek mindannyian tudjuk, hogy egyszer mind meghalunk, biológiai, földi értelmében, hiszen szántszándékkal rendelkeztünk úgy a 4D valóságunkban jó előre Földre születésünk előtt, milyen csipeszek legyünk, hol, kik kezében, milyen csipeszek vegyenek körül ezen a Föld bolygón. Nem volt előlünk elrejtve sorsunk, lehetőségünk, sőt azt is tudtuk, hogy eljön a pillanat majd, amikor a Nagy Szárítókötelet így vagy úgy, de el kell hagynunk.


Mi tudjuk azt, hogy az örökélet Bibliai igaz értelmében azt jelenti: Istennel lenni.

Jézus a mi egyik nagy Csipesz Nagy Mesterünk mondta: „Én vagyok az út, az igazság és az élet.” Ezért mi nem félünk a haláltól, hiszen az az esemény az, amely ebből a földi létből visszalépés a mi igazi otthonunkban. De csipesz hitünkkel már most is Istennel vagyunk fenn a magasban, és azt a 4D Országot építjük, amiért erre a Földre születtünk. A mi mennyei 4D Országunkban nincsenek kezek, amelyek kiemelnének, nincsenek Szárítókötelek, amelyek levethetnének. Ti mindig minden időben mennyei csipeszek maradtok, vegyetek fel bármilyen alakot.


Miért is beszélek most minderről? Mert féltek csipeszeim a Nagy Szárítókötélről való eltűnésetektől. Megnyugtatlak titeket. Ebben a földi világban sok Szárítókötél létezik. A csipesz energia soha nem vész el, mindig megtalálja a maga Szárítókötelét, abban az időben, és abban a világban, amikor neki feladatát be kell töltenie. Tehát nyugodjatok meg. Lesz Szárítóköteletek, lesznek kezek, amelyek felemelnek, fogtok tartani még nagy és kis dolgokat a magasban.



10 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2 Post
bottom of page