top of page
  • csipeszegyhaz

Csipesz spiritualitás 1. rész

A Nagy Csipesz tanító üzenete.


Múltam már van, de az egyben a jelenem és a jövőm is. „Engedélyt adsz-e a gyógyulásodnak?” Igen vagy nem? A Csipesz Gyógyítónak azt kell válaszolnia, hogy igen, de a betegétől is meg kell kérdeznie.


Imával kapcsolatban nincs helyes vagy helytelen forma. A Csipesz Lélek fogja megmondani, hogyan kell imádkozni, és hogy egyáltalán kell-e. Nem spirituális diktátor vagyok, hogy megmondjam. Könyv se kell hozzá.


Pozitívan szemlélni az életünkben bekövetkező változást. Legyen az negatív vagy pozitív. Bármi is legyen az a változás. Így összehangolódunk a Teremtővel. Figyelmünk nyitott lesz Rá, ha valamit szól hozzánk megértjük.


„Élve felemelkedés” az új csipesz energia, amit már ősidőktől használnak a csipeszek. Most mindenki számára elérhető lesz. A csipesz tagok feladata ennek az energiának, ami most új lesz, de már ősi, a hirdetése. Mindannyian egyenlők vagyunk.


Az egyenlőség azt jelenti, hogy mindannyiunk számára ugyanolyan lehetősége van felismerni a bennünk lévő csipesz erőt, amely elvezet a teljes kvantum csipesz állapotra. Épp úgy, ahogy egyik általunk elfogadott szent könyvben, a Bibliában Illés esetében láttuk. Ő fénnyé változott. Mi is egy ilyen fénnyé fogunk átváltozni. Ez lesz a Nagy Csipesz Átalakulás (NCSÁ).


Tanulj meg jövő nélkül élni!


Légy tudatos!


Légy a mostban!


Mi csipeszek mindig ott vagyunk, ahol lennünk kell – ez a csipesz spiritualitás.


Vajon mit üzen nekem a belső szellemem? Mi itt a Földön a feladatom? Miért jöttem el a Földre újra épp most? A Nagy Csipesz szellemi tanító majd segíteni fog. Ezt üzeni most: „Éppen azt csinálod, amiért ide jöttél.”


Tudatos legyél. Ha tudatában vagy a belső istenségnek, akkor eleget teszel a feladatnak tökéletesen.


A csipesz kvantum energia időtlen. Kedves csipeszeim. Ne féljetek a széteséstől.




15 views0 comments

Recent Posts

See All

Csipesz spiritualitás 2. rész

Na kedveseim. Túl kell lépnünk a napi szürke zónákon, amelyek bár fájnak, fájdalmuk jogosak, de mi csipeszek spirituálisan felette állunk ezeknek. Mi lesz, ha 40 év után kiraknak az utcára eddigi csip

Post: Blog2 Post
bottom of page