top of page
  • csipeszegyhaz

Szivárogtatás


Na, ha erre nem nyílik ki a bicska az emberek zsebében akkor semmire. Akarom mondani a sniccer, szerény véleményem szerint, az mindent visz. Praktikusan elfér egy női retikülben, de egy férfi hátsó zsebben is. Mindig mindenkor büntetlenül magadnál hordhatod, és ha kell, gyors, praktikus és ami fontos, végzetes. Használatához különösebb kiképzés nem kell, legálisan otthon tartható, és az utcán se szólít le a rendőr ha a kezedben viszed. Hát ennyi mi a teendő, ha tapétát akarsz darabolni. Olvassátok ezeket:


"Mindenekelőtt szeretném tisztázni, hogy ezen írást miért most jelenítem meg: aki itt dolgozik az tisztában van vele, hogy nem csak szakmailag, de emberileg is fenyegetettségnek vagyunk kitéve azzal kapcsolatban, hogy mit mondhatunk el nyilvánosan, és mit nem. Sokáig ez pusztán a büntetőjogi felelősségre vonással, több éves börtönbüntetéssel fenyegetve történt meg, de a végén már azt is közölték velünk, hogy nem csak szakmai életünknek, hanem az egészségi állapotunknak is árthat, ha túl sokat beszélünk bizonyos dolgokról nyilvánosan." Olvasd tovább Itt: https://covidosztaly.wordpress.com/2021/08/16/example-post-3/



"Mint ígértem, az első bejegyzésben a kórházi COVID-osztályokról lesz szó. Mindenki hallott róluk, sok embert küldtek haza az intézményekből azért, hogy az “átmenetileg” megszüntetett osztályok helyén úgynevezett COVD-osztályokat alakítsanak ki a várható rengeteg fertőzött miatt. Aztán hallhattuk a hírekben, hogy bizony ezekre nagy szükség is volt, hiszen a “harmadik hullám” tetőzésekor több mint 10000 covidos beteg feküdt a hazai kórházakban. Gondolom mindenki sejti, hogy ez így hazugság. Soha nem szorult ennyi covidos beteg kórházi ápolásra, és a COVID-osztályok kétharmada kihasználatlan volt végig, gyakorlatilag az üres osztályra jártunk be “dolgozni”."Olvasd tovább itt:




3 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2 Post
bottom of page