top of page
  • csipeszegyhaz

Ne légy régimódi?

Updated: Aug 17, 2021


Ne légy régimódi, mert ha az vagy, nem lehetsz orvos!


Régen a védőoltásokat a betegségek megelőzésére, járványok előtt adtuk, ma járványok alatt és után adjuk.


Régen a védőoltásokat azért adtuk, hogy védje azokat, akik megkapják, ma azért, hogy védje a környezetüket.


Régen még hittük, hogy ha egy fertőzésen természetes úton átesel, akkor tartós védettséget szerezhetsz. Ma már úgy gondoljuk, hogy tökéletes védettséget csak a vakcinák által lehet elérni.


Régen a kismamáknak első trimeszterben semmilyen gyógyszert és védőoltást nem adtunk, ma első trimeszterben beadjuk nekik a vészhelyzeti engedéllyel rendelkező vakcinákat, tulajdonképpen első fázis kísérletként, ugyanis azt azelőtt kismamákon egyáltalán nem próbálták.


Régen a gyermekeket mindig olyan betegségek ellen vakcináltuk, mely potenciálisan halálos veszélyt jelent számukra, ma beoltatjuk őket a számukra veszélytelen betegség ellen is vészhelyzeti engedéllyel rendelkező vakcinával tulajdonképpen első fázik kísérletként, ugyanis azt azelőtt kisgyermekeken még nem próbálták ki.


Régen a szakmában minden véleményt meghallgattunk, s tapasztalat alapján döntöttünk arról, melyik a jó és követendő, ma nincs kommunikáció, ellenben minden, az újjal ellentétben álló véleményt lesöprünk az asztalról, kitöröljük, letiltjuk, elítéljük, büntetjük.


Régen a légúti betegek is maszk nélkül ültek a váróban, ma az egészséges emberek is maszkban szaladgálnak az utcán.


Régen a lázas beteget megvizsgáltuk, ma már csak telefonos tanácsot kaphat, nem jöhet be a rendelőbe.


Régen azok féltek a fertőző betegségtől, akik nem voltak beoltva. Ma azok félnek az oltatlanoktól, akik be vannak oltva.


Régen az orvosod ajánlotta, hogy oltasd be magad, ma színészek és sportolók reklámozzák neked óriásplakátokon.


Régen a beavatkozások előtt a beteg tájékozott beleegyezéssel dönthetett, hogy akarja-e vagy sem, ma nem tájékoztatják a betegeket a vakcinák lehetséges veszélyeiről.


Régen, ha egy betegségnek volt hatásos terápiája, nem használtunk tömegesen vészhelyzeti engedéllyel rendelkező, potenciálisan kockázatos vakcinákat. Ma a hatásos terápia lehetőségét eltitkoljuk mind az orvosok, mind a civilek előtt.


Régen, ha egy újonnan kifejlesztett gyógyszernek vakcinának sok súlyos mellékhatása, illetve halálos áldozatai voltak, adását azonnal felfüggesztettük. Ma azt mondjuk, hogy a kockázatokat érdemes vállalni, akkor is, ha a hatékonyság elsöprő voltában nem is vagyunk biztosak.


Régen a vakcinák szövődményeit be kellett jelenteni az ANTSZ-nek, ma attól kell tartanod, ha ilyet teszel, hogy szakmailag szankcionálni fognak.


Régen egy járvány idején orvosi szakmai kollégiumok döntöttek arról, hogy mit kell tenni, ma a kormány dönt róla, s az egészségügy csak rábólint.


Régen azt tanították, hogy a betegeidet azonos gondossággal kezeld, ma azt kérik, hogy az oltatlant csak a másodrendűnek tekintsd, az oltottak után.


Ne légy régimódi, mert ha az vagy, nem lehetsz orvos!


De tudd, hogy ez az új gondolkodásmód csaknem 1,5 év alatt elsöpört minden régit.


Szeptembertől a régimódi gondolkodásúakat kiszelektálják a rendszerből.


Marad a szép új világ!


Jó egészséget és sok szerencsét kívánunk mindenkinek, aki az új rendszerbe veti hitét!




by "AZ OLTÁST ELUTASÍTÓ EGÉSZSÉGÜGYI DOLGOZÓK CSOPORTJA" facebook csoportból

18 views0 comments

Recent Posts

See All

Az iskoláknak

Aki nem ért egyet a már szinte kötelezővé tett oltással, amit a gyerekeinkre akarnak erőltetni most szeptemberben, annak ajánlom a "Felelős Szülők és Emberek közössége" facebook csoportot. Most onnan

Az egész egy nagyon durva átverés

Astrid Stuckelberger, a WHO "A Kutatás Etikai Revízió Bizottságának" volt tagja. Érdemes meghallgatni. https://www.facebook.com/noszekne.viola/videos/294863102398009/ https://www.bitchute.com/video/ej

Post: Blog2 Post
bottom of page