top of page
  • csipeszegyhaz

Most kaptuk

köszönjük. (Változatlan formában közöljük.)


Nagy Géza:


Kedves csoporttársak.

Úgy érzem, meg kell osszam veletek a gondolataimat, melyek bizonyos terjedelemmel bírnak, s nem a hatásvadász kétsorosak táborát hivatott gyarapítani. Ki-ki döntse el, hogy kíván-e időt szánni soraim elolvasására, vagy sem. Igyekszem úgy írni, mint aki megszólít minden egyes embert, külön-külön, a maga világában.

Mindenki részéről feltételezem a jószándékot, s megértem félelmeiteket is.

Ahhoz, hogy megértsétek szavaimat, egy pár szót kell mondanom magamról.

Mondhatom, hogy igen jó családbból származom. Gyermekkoromat egy boldog és békés családban töltöttem. Mindennapjaim része volt a vers, a komolyzene, a szinház, az opera.

Rendszeresen szem és fültanúja voltam gyermekként, hogy az akkori vezető beosztású, vagy egyébb okból fontos emberek miről, s miként beszélnek egymás közt. Ez nagy segítség volt, hogy megtanuljam a folyamatokat látni, s gondolataim ne vesszenek el a részletekben.

Mindezek mellett, már gyermekkoromban vonzott az egyszerűség.

Tanulatlan, a tudomány minden ismerete nélküli egyszerű emberek szájából olyan létigazságoknak voltam tanúja, melyek okán magam is az egyszerűséget választottam, ezzel elveszítve családom (mely nem csak a szűk családi köteléket jelenti, hanem a família, mint egymást segítő nagy közösség) minden támogatását.

Akik féltek a holnaptól, nektek mondom.

Sokszor voltam olyan éhes, amit a mai emberek nem is ismernek.

De felneveltem két gyermeket, akik tisztelnek bennünket, s az egymásra utaltság és az egymásért való aggódás összetart bennünket.

Volt, hogy a gyerekek kaptak egy-egy parizeres zsemlét. Ették, örültek neki, mi meg Ildikóval csak néztük őket, s étlen feküdtünk le, s mentünk másnap dolgozni. Nem panasz képpen írom. Áldom érte a Teremtőt, hogy ezt megtehettem, s az érzést mi vele jár megismerhettem.

Nem akarnám magam valami féle megmondó embernek beállítani, s én is mint minden ember, a gyarlóságaim rabja vagyok, de ismerve az ember, társadalmi helyzetének megfelelő gondolkodását, szerepvállalását, szerény ismereteim és szándékom szerint, bizonyos tisztánlátással rendelkezem.

S bízvást merem mondani, hogy

NEM FÉLEK ÉLNI, S NEM FÉLEK MEGHALNI SEM.

A Covid, mint világjárvány.

Ha nem néznétek tévét, nem olvasnátok az interneten a híreket, akkor nem tudnátok, hogy járvány van.

A Covid nem egy egészségügyi járvány, hanem egy társadalmi, gazdasági átalakulás eszköze.

Most egy új ipari forradalom zajlik, melyben a fő szerep a mesterséges intelligenciáé, a robotikáé.

Bizonyos körök, erők a tökéletesen hatékony gazdaságot, az élhető földet igyekeznek megvalósítani.

A technológia adott.

Ennek legfőbb akadálya az ember, mint döntéshozó, egyedi, gyarló lény.

Az ember legtöbbszőr nem hoz jó döntéseket, de ez létének meghatározó eleme, a természetben és a mindenségben előírt szerepe.

S ez az ember nem nem fér bele, nem szolgálja a tökéletest.

A tökéletes rendszert csak az az ember szolgálja, melyet a rendszer irányít. S az is csak olyan egyedszámban, mely a rendszer optimális működéséhez szükséges.

Ez a valóság.


A VAKCINÁK.

A Covid-vakcinákat megelőző oltások is mind tartalmaztak higanyt, alumíniumot, s egyébb a szervezet számára mérgező anyagot. Ezek az anyagok a szervezet "legzsírosabb" részében halmozódnak fel, gátolva annak funkcióit.

Melyik a legzsírosabb szervünk. Kérdezem.

Hát az agy.

Tudományos megközelítésből ez azért volt szükséges, mert ezek az anyagok lekötötték a szervezet glutation készletét, ami egy nagyon erős antioxidáns, s mely hivatott az élő szervezetet megvédeni a "mérgektől". Itt margóra megjegyezném, hogy a vírus szó eredeti jelentése = méreg.

A vírus nem élőlény.

Nem akar, és nem képes megtámadni semmit.

A vírus nem más, mint a földi élet meghatározó eleme, ami kódokat hordoz a genetikai egészség miatt.

Egészséges szervezetet nem tud megbetegíteni, sőt a vele való találkozás megerősíti a szervezetet.

Nyilván sokan mondhatják, hogy ez nem tudományos.

Nos azt kell mondjam, hogy mióta ismerjük a vírusokat, ezt a vonalat ugyan úgy képviselik komoly tudományos emberek, mint a felénk tálalt virológiát.

A kettő között a különbség annyi, hogy az egyik az egészséges emberen alapszik, a másik pedig a félelemben tartott betegen.

Az emberek zöme ma szemetet, az élőre ártalmas dolgokat fogyaszt, mint élelmíszer.

Amikor bemész egy boltba, s leveszel egy terméket, azzal aláírsz egy beleegyező nyilatkozatot, a saját pusztulásodra. Az, hogy a terméket leveszed a polcról, csak a gyarlóságaid diktálják.

Én feldolgozott élelmíszert nem fogyasztok. Ézkezési szokásaim a legegyszerűbbek. A legtöbb ember arra, amit én eszek, azt mondaná, hogy az nem étel.

Ilyenkor elgondolkodom.

Én 33 éve nem voltam beteg.


A COVID VAKCINÁKRÓL.

Senki ne higgye, hogy ezek egy járvány kapcsán kifejlesztett kísérleti oltások.

Ezek már rég kifejlesztett oltások, a hatások és mellékhatások teljes ismeretében, egy adott célnak megfelelően kifejlesztve.

Sajnos fáradt vagyok. Befejezem.

De ki-ki legyen érdeklődő, próbáljon tájékozódni, s megérteni a dolgokat.

A folyamat nem megállítható már.

Mindenki be lesz oltva, aki ragaszkodik ehhez a világhoz, ehhez a léthez.

A következő hullám kapcsán már egy fehérje alapú önépítő nanorobot vakcinát fognak adni, s az kikerűlhetetlen lesz.

Sajnos nem tudom befejezni, mert amit el kellene mondanom, igen terjedelmes, de fáradtságom okán képtelen vagyok most leíeni.

---

FOLYTATÁS. 1. rész

Tisztelt csoporttársak

Előző hozzászólásom folytatásaként írom az alábbiakat.

Előre kihangsúlyozom, hogy nem kívánok senkit meggyőzni saját hitem igazáról, csupán gondolatokat szeretnék ébreszteni.

Szándékom szerint támogatni szeretnék mindenkit abban, hogy az őt körülvevő világ, és az abban végbemenő folyamatok ismeretében cselekedjék, hozzon dontéseket, és ha szükségét érzi, szólaljon meg.

Igyekszem nagyon egyszerű szavakkal megfogalmazni mondandómat, hogy az mindenki számára érthető legyen.

Előző posztom utolsó soraihoz nyúlok vissza a folyamatosság érdekében.


A COVID VAKCINÁKRÓL.

Senki ne higgye, hogy ezek egy járvány kapcsán kifejlesztett kísérleti oltások.

Ezek már rég kifejlesztett oltások, a hatások és mellékhatások teljes ismeretében, egy adott célnak megfelelően kifejlesztve.

Egyrészt, már nagyon régóta ismeri a tudomány a koronavírusokat, illetve már majd 10 éve folytatnak koronavírus vakcinával kapcsolatos kutatásokat.

Jelen esetben egy olyan vírus ellen hoztak létre páratlan gyorsasággal vakcinát, melyet még senkinek nem sikerült izolálni.

Magyarán egy olyan vírusról beszélünk, mely attól létezik, hogy kimondják, hogy van.

Mi az, ami kézzelfogható valóság. Egy koronavírus fehérje, melyről már kimutatták, hogy önmagában képes a fertőzés tüneteit előidézni, illetve az endothelben indít el kóros folyamatokat.

Ezzel kapcsolatban, ki-ki érdeklődése mértékének megfelelően tájékozódjék. Ez már magában kérdőjeleket vet fel bennem.

Az mRNS vakcinákkal egy kódot juttatnak az ember szervezetébe, ami erre reagálva a koronavírusfehérje milliárdjait kezdi el legyártani.

Nyílvánvaló, hogy erre reagál a szervezet immunrendszere.

De. Számomra nem egyértelmű annak hasznossága, hogy a többszöri oltások okán az immunrendszert lekötik azzal, hogy egyetlen vírusfehérjére koncentráljon.

Ki-ki döntse el maga.

Tisztelettel megkérdezném mindenkitől, hogy a mai tudomány lehetővé teszi-e egy a szervezet számára, adott vírusfehérje legyártására szolgáló genetikai kód mesterséges létrehozását.

Ezzel kapcsolatban bennem semmi kétség a felől, hogy igen.

Itt margóra megjegyezném, hogy illendő mindenkinek tisztában lenni azzal, hogy amit a tudományos világ, mint újat tálal felénk, az a színfalak mögött 15-20 éve már valóság. Csupán a gyakorlati alkalmazhatóságuk dönti el, hogy mikor hozzák napvilágra.

Itt még csendes szóval megemlíteném, hogy minden tudományos vívmányt lehet használni úgy jóra, mint rosszra.


MIÉRT IS MONDJÁK, HOGY UGYANOLYAN HATÁSOS A NEM mRNS VAKCINA.

A kérdés jogos. Saját ismereteim és tájékozottságom szerint a következő okán.

Egy valami benne van minden oltásban, s ez grafén-oxid. Ez az anyag méreg a szervezet számára, s a koronavírusfehérje által

generált tünetekkel és kóros folyamatokkal megegyező, vagy hasonló reakciókat indít be.

Ennek az anyagnak a hatásossága vitathatatlan.

Ez az anyag a mai nanotechnológiában alkalmazott legparányibb rész, melynek felhasználhatósága igen sokrétű. A tisztánlátás kedvéért mondom csak, hogy itt atomi rácsszerkezetekben kell gondolkodni, ahol az atomok áthelyezésével az anyag programozható adott feladatok ellátására.

2012 óta a grafén-oxid nanotechnológiás felhasználásával összefüggésben több mint 10 000 szabadalmi kérvényt adtak be.

Az orvoslás terén is nagy vívmányokról számolnak be.

"Grafén-oxid alapú nanorobotok képesesek megkeresni és megtalálni adott sejteket, s azokba gyógyszert juttatni.

Az agyban létrehozott grafén-oxid alapú struktúrákkal, sikeresen befolyásolták az agyi funkciókat, mind ezt külső rádiófrekvenciás irányítással, s ez nagy lehetőség a Parkinson-kór, epilepszia, s még számos betegség kezelésében."

Vannak-e olyan kutatási törekvések, melyeknek célja az amberi gondolkodás összekapcsolása a mesterséges intelligenciával? Igen vannak.

Nem sorolom, nem hivatkozok. Akiben rejtezik némi affinitás a valóság megismerésére, az lehetősége és képessége szerint tájékozódjon.

Itt felmerülhet a kérdés, hogy mi alapján mondom, hogy ez az anyag, a grafén-oxid, - melyben olyan lehetőségek rejteznek úgy a jó, mint a rossz irányában, melyet az átlagembernek nehéz felfogni - benne van az oltásokban.

Vannak tudósok, akik az oltóanyagok vizsgálatai alapján ezt állítják.

De kérdem én. Van-e valaki, aki hitelt érdemlően állítja, hogy nincs benne?

Van-e olyan vakcinagyártó, amelyik pontosan megadja, hogy az általa gyártott szer milyen anyagokat, milyen mennyiségben tartalmaz, s ezért szavatol?

Nincs. Ennek okán fel vagyok-e hatalmazva, hogy ismereteimre, s tapasztalataimra hagyatkozva véleményt formáljak az oltásokról? Igen.


MIÉRT AKARNAK NEKEM JÓT?

Ez egy érdekes kérdés.

Elgondolkodtató, amikor egy olyan ember irányítja az oltásfejlesztést, az emberiség megmentését, akinek az édesapja az eugenika egyik vezéralakja volt, s maga is hangoztatja a túlnépesedés problémáját, s a Cepin, és egyébb szervezeteken keresztűl óriási befolyással bír.

Itt szintén margóra jegyzem meg, hogy ő is csupán egy báb.

A "fejlett" társadalmak, gazdaságok segítségnyújtása számomra nevetséges, sőt inkább szánalmas.

Nem adni kellene, elég lenne ha nem vennének el.

A Covid kapcsán is úgy tüntetik fel, hogy adnak, hogy megmentenek, s közben mindent elvesznek tőled.

Először a szabadságodat, majd az anyagi javaidat, végül egy akarat nélküli, ingerre adott reakcióval reagáló valamivé válsz.

Még akik ezt akarják, részükről is feltételezem a jó szándékot, melyet a hatalom ködös képzelgései szültek.

De. A pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve.

--

FOLYTATÁS. 2. rész

A MAI EGÉSZSÉGÜGY

Sokan panaszkodnak a mai egészségügy helyzetén.

Nincs mit csodálkozni rajta.

Ez a folyamat része.

A jelenlegi egészségügyre nincs szükség. (Ez nem a saját véleményem, csak a jelenleg zajló folyamatok tekintetében, annak értelmezésében írom ezt.)

Az egészségügy egy felhőalapú szolgáltatás lesz.

A mai egészségügyi ellátórendszer leépítésével, felszámolásával elfogják érni, hogy a módszeresen beteggé tett állampolgárok tömege asszisztáljon egy olyan rendszernek, ahol mesterséges intelligenciák nanorobotok és chipek által monitorozzák a testi funkciókat, s ha kell segítséget nyújtanak.

Nem kétlem, hogy ez az új rendszer igen komoly segítséget tud majd adni a polgárnak. DE. Ennek ára lesz. Ahhoz, hogy ezt megkaphasd, az életviteled minden aspektusát nyomonkövető és elemző rendszer elvárásainak kell, hogy megfelelj.

Nem tudom, hogy érthető-e?

Rövidesen az olyan szakmák, mint nővér, orvos, gondozó, stb. szinte teljesen megszűnnek.

Midezt nem tényként közlöm, csupán ismereteim alapján véleményezem.

DE. ki-ki vésse kőbe, hogy pár év múlva újra elolvashassa.


ATÜNTETÉS

Itt is azzal kell kezdenem, hogy mindenki részéről feltételezem a jószándékot.

DE. Megkérdezem, hogy ki, miért megy ki tüntetni.

Azt tapasztalom, hogy a legtöbb embert a vágyai ösztökélnek erre, mely híján van a realitásnak.

Tüntessünk a kötelező védőoltás ellen.

Tisztelettel közlöm, hogy a mai államapparátus, oly mértékben elnyomó hatalmi szervezetként működik, s oly erővel bír, hogy egy ilyesfajta tüntetés még mosolyt sem csal a szájára.

Az akaratát végre fogja hajtani. Ha így, Ha úgy.

Annak a kinyílvánítása, hogy mit szeretnék, igen sekélyes annak mérlegelése nélkül, hogy mik a realitások, s akaratom érvényesítésére tett szándékom milyen következményekkel jár.

Ma már senkit nem érdekel az, hogy Horváth Béláné a második emeletről mit szeretne.

Itt el van döntve. Mindenki be lrsz oltva. S ezen senki nem változtathat. Senkit nem érdekel, hogy összeomlik az egészségügy, hisz ez a cél.

Ami még számomra feldolgozhatatlan. Vannak szervezők, akik állításuk szerint nem politizálnak, de rendszerváltást követelnek.

Tisztelettel kérdem, hogy mire gondolnak?

Mit szeretnének a jelenlegi helyett. Elszámoltatást. Csendes szóval jegyzem meg, hogy az a rendszerváltás fogalmával igen csekély köszönőviszonyban áll.

Mi lenne helyette? Valamiféle népuralom, a demokrácia maskarájában. Magyarán anarhia.

S hiszi-e valaki komolyan, hogy akárhány békés tüntető el tud érni bármit is a mai helyzetben?

Azt kell mondanom, hogy nem.

Azt, hogy miben látom a cselekvést az egyén részéről, mint hathatós eszközt, érdeklődés esetén megosztom.

A demokráciával kapcsolatos észrevételeimet is szívesen nyilvánossá teszem érdeklődés esetén.

Saját világlátásommal nem akarnék terhelni senkit.

A fenti sorokat nem tényszerű közlésként írtam, csupán szerény képességeimen és ismereteimen alapuló véleményemet kívántam közzé tenni.


6 views0 comments

Recent Posts

See All

MENEKÜLJ A HÓHÉRTÓL!

1.rész: MENEKÜLJ A HÓHÉRTÓL! de ehhez FEL KELL ISMERNI a hóhért!!! Írta: John Imbriano A megjósolt kamu koronavírusról és más.. Ez az ember 2018-ban MEGJÓSOLTA a kamu koronavírus világjárványt és az 5

Az iskoláknak

Aki nem ért egyet a már szinte kötelezővé tett oltással, amit a gyerekeinkre akarnak erőltetni most szeptemberben, annak ajánlom a "Felelős Szülők és Emberek közössége" facebook csoportot. Most onnan

Post: Blog2 Post
bottom of page