top of page
  • csipeszegyhaz

KimaradHAT?

Updated: Aug 17, 2021


Kiállunk az oltatlan egészségügyi dolgozók mellett.


Elképesztő, hogy 15 napon belül akarják őket beoltani egy kísérleti vakcinával. Kísérleti vakcinát kötelezővé tenni??? Olvasd itt.


Felháborítónak tartjuk, hogy akik nem engedik magukat beoltatni, azoknak fel is út le is út az egészségügyből? Mindannyian sorra kerülünk?

„Aki nem kéri az oltást a munkáltató felszólítására sem, annak a jogviszonyát a munkáltató köteles azonnali hatállyal megszüntetni felmondási idő és végkielégítés nélkül.”


Kedves nem oltakozó egészségügyesek: Támogatjuk az oltás ellenességeteket és bátorságotokat. A Csipesz legyen veletek! Mi csipeszek mindannyian veletek vagyunk. Gondoljatok közös egységünkre minden csipesz fogáskor, előtt, után és között.

A gonosz fekete-csipeszesek ránk támadtak. Az 5CS törvényünkből az első kimondja, évi egyszeri csipesz-fogáson kívül senki semmire nem kötelezhető.



Ezt a fickót pedig fogd meg egy csipesszel. Neki biztos nincs otthon csipesze. Beszéde érthetetlen: „Aki be van oltva, kimaradhat a negyedik hullámból.” A Csipesz Egyház kérdése: Milyen hullám? Milyen negyedik? Mikor? Mit -hat, -het? Szegény oltottak, csak kimaradhatnak? Ha csak -hat, -het minek az oltás? Harmadik oltás a negyedik hullámban? Ez azt jelentené, az oltott dolgozók, kisvállalkozók jó eséllyel kimaradhatnak a tönkretételükből? KimaradHATnak? De még az se tuti biztos, hogy végleg kimaradnak akárhanyadik oltást veszik fel akárhanyadik hullámban?


Az 5CS törvényünkből a második kimondja: hacsak csippesznyit valamit nem értesz, csippesznyit se törődj vele.


A Nagy Csipesz legyen veled!


24 views1 comment

Recent Posts

See All

Az iskoláknak

Aki nem ért egyet a már szinte kötelezővé tett oltással, amit a gyerekeinkre akarnak erőltetni most szeptemberben, annak ajánlom a "Felelős Szülők és Emberek közössége" facebook csoportot. Most onnan

Az egész egy nagyon durva átverés

Astrid Stuckelberger, a WHO "A Kutatás Etikai Revízió Bizottságának" volt tagja. Érdemes meghallgatni. https://www.facebook.com/noszekne.viola/videos/294863102398009/ https://www.bitchute.com/video/ej

Post: Blog2 Post
bottom of page