top of page
  • csipeszegyhaz

Ezzel is nagyon egyetértünk!

Updated: Aug 17, 2021

Oláh Sándor véleménye (2021.08.10.):


Kásler mondja azok után hogy kötelezi az Eü. dolgozókat a globálvakcina beadatására!:

Mivel minden magyar ember ingyenesen hozzájuthat az oltáshoz, azoknak, akik nem veszik ezt igénybe, mégis kórházba kerülnek, a többi ember és az egészségügyi dolgozók védelme érdekében önköltséges PCR-teszttel kell bizonyítaniuk, hogy nem fertőzöttek − mondta Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere az Életközelben legfrissebb videóinterjújában.

.

- Tisztelt Miniszter úr!

-Az egészségügyisek védelmében? Aki be van oltva nincs megvédve? Vagy ha megvan akkor minek a teszt? Mitől is véd ki kit? Milyen tesztel? Amiire kivan mondva hogy nem releváns!(Merkely)

Bármilyen akut sérülésből fellépő sürgősségi kezelésnek illetve műtétnek semmi köze ahhoz hogy bárki éppen influenzás e vagy sem! Az ön állítása kimerííti a BTK 195. pontját! A többi 4 vádpontot nem is említem kezdve a hivatali visszaéléssel és csalással folytatva az előre megfontolt szándékból elkövetett veszélyeztetéssel és ennek minősített eseteivel !

.

Ráaadásul ha valaki krónikus beteg és előjegyzik műtétre akkor szintén amennyiben nem specifikusan tüdőről van szó vagy krónikus gyulladás alatt lévő szervezetről teljesen irrelevans hogy van e valaki szervezetében koronavírus! Ez orvosi tény!

.

Mikor fog ön felelni azokért akik a "járvány" ideje alatt haltak meg az el nem végzett műtétek és kezelések miatt?

-

Mikor fog ön felelni a kiadott jelentésében szereplő számokért és az oltáshalálokért melyeket ön is elismer és melyeknek a száma meghaladja a természetes módon bekövetkezett halálesetek számát?

.

Mikor fog ön felelni a tudományos elit kijelentéseiért amelyek kimondják hogy immunológiai szempontból 18 év alatt felesleges oltani főképp hogy ez nem oltás hanem egy kísérleti vakcinázás!?

.

Mikor fog ön felelni azért hogy tudományos tény hogy az immunrendszerünk évezredek óta tudja kezelni a koronavírusokat és alapvető nyájimmunitásunk van emiatt,és ön mégis érvényben tarja a 97-es egészségügyi kényszeroltási tervezetet mely kimondja hogy el lehet venni az embertől az istentől kapott szabad akaratot!?

.

Milyen keresztény ember az olyan aki a saját népét minden nap elárulja a WHO a CEPI a COVAX és a Robert Coch intézet utasítására?!

.

- Megmondom: Egy hazaáruló féreg akinek örök cella jár ahova a napfény se jut be!




26 views0 comments

Recent Posts

See All

Az iskoláknak

Aki nem ért egyet a már szinte kötelezővé tett oltással, amit a gyerekeinkre akarnak erőltetni most szeptemberben, annak ajánlom a "Felelős Szülők és Emberek közössége" facebook csoportot. Most onnan

Az egész egy nagyon durva átverés

Astrid Stuckelberger, a WHO "A Kutatás Etikai Revízió Bizottságának" volt tagja. Érdemes meghallgatni. https://www.facebook.com/noszekne.viola/videos/294863102398009/ https://www.bitchute.com/video/ej

Post: Blog2 Post
bottom of page