top of page
  • csipeszegyhaz

Az egészségügy valódi helyzetéről

Updated: Aug 17, 2021

Tudjuk, hogy vannak olyan csipesz birtokosok, akik hívei a covid oltásnak. Tudjuk, hogy olyanok is vannak, akik felvették az oltást, mert a munkahely presszionálta őket. És azt is tudjuk, hogy olyan csipesz birtokosok is vannak, akik önként, dalolva vették fel az oltást, és rohannak a harmadikért, sőt már a negyediket is egybe beadatnák maguknak.


Mi nem ítélünk el ezért senkit.


De Alapvetésünkben benne van, hogy szelíd erőszakkal fogunk élni, hogy megváltoztassák álláspontjukat. Vagy legalábbis ráeszméljenek a mi érveink helyességére. Egy ilyen régi Csipesz taggal beszélgettem ma, aki oltáspárti. Mivel régi jó csipeszbarinők vagyunk, együtt csipeszeltük még a ruhákat is egymásnak, és gyerekeinknek, ezért a barátságunk örök, elvi ellentéteink ellenére. Tovább fogunk együtt nevetni. Itt most meg is osztom reflexiómat beszélgetésünkről. Ő nem fog megenni érte, viszont másoknak adok egy kis bepillantást abba, milyen alattomos a sötét csipeszháttérhatalom manipulációja, ahol valójában már csak kizárólag szárítógépek használata van kiadva parancsba, csipeszek helyett. És még egy, lehet hogy nem fog megenni, de megfélemlíthetik még, hogy olyan covid mutánst kaphat tőlem oltatlantól, mint a cudar, olyan nagyot és különlegeset, mint a Hold az égen, ezért ne találkozzon velem. Könnyen lehet, el fogja hinni ezt a baromságot is. Sőt lehet lesz idő, amikor bírósági végzéssel fognak tőlem eltiltani minden oltott barátomat, rokonomat, ismerősömet, osztálytársamat és munkatársamat. Ezért nekünk Csipesz Egyháznak látva a csipesz egység megbontási kísérletet, elevenen fel kell lépnünk a külső bomlasztás ellen. Most megkérek minden csipeszest, oltott, vagy oltatlant, hogy soha egymás kezét ne engedjük el! Ne engedjetek a külső sötét csipeszháttérhatalomnak, hogy tőletek elválasszanak minket! Álljatok ki mellénk oltatlanok mellé!


Akkor a mai reflexióm:


Na most beszéltem egy régóta barátnőmmel, aki oltás hívő. Azt mondja - ezek szerint ez a hivatalos érv a médiában az oltás mellett - hogy nem engedheti meg magának az egészségügyi szektor, hogy újra leálljon, azzal, ha kiesnek betegség miatt az eüsök. Csak azt nem érti, hogy akik nem oltakoznak most eüsök, ezrével fognak felmondani, illetve szept 1-vel ki lesznek rúgva. Mire ezt megértette, rohadtul felhúzta magát. Mert azt tudja, hogy az oltás csak őt védi, nem akadályozza meg, h fertőzőn mást. Meg azt is érti, hogy ezek az eüsök valószínű már átestek a betegségen. De érvként a férjét hozta fel, aki nem hitt eddig ebben, de ma már ő is beoltatta magát, pedig ő is átesett a betegségen. Meghogy az egész családja bevan oltva. Ezek az érvek az oltáspártiaknál. A lényeg, hogy mindenképpen azok az eüsök lesznek a hibásak a rendszer összeomlásáért, akik most nem oltakoznak. Jól ki van ez találva. Pedig az egészségügy ősszel biztos, hogy össze fog omlani. Eddig is pengeélen táncolt. De hát hiába tüntettünk eddig, meg kiabáltunk, eüsök, meg szociális szférások már évek óta, hogy nagy a baj a rendszerrel, a fizetésekkel, a munkakörülményekkel, a létszámmal. Bizony bizony nem az államra, hanem az oltatlan dolgozókra lesz tolva az, ami egyébként önmagában megtörtént volna mára egyébként is.


Meg még az volt az érv, hogy azért kötelező, mert ha nem lenne kötelező, senki se oltakozna. 😟


Nem tudom mit hisznek ezek az emberek. Hogy erőszakkal ott tudják tartani az egészségügyben a dolgozókat? Ők nem szabadon választottak életpályát, munkát? Egyébként igen, a katonai vezényelhetőség épp ezt akarta létrehozni. Nem tűnik fel nekik, hogy erőszakkal voltak rábírva az elmúlt hónapokban az eüsökre hogy dolgozzanak, ott ahová rendelik őket? Nem tudom nekik, hogy tetszene, ha erőszakkal őket is vezényelnék? Az ország egyik feléből a másikba családot elhagyva, munkatársi kollektívát? Az biztos nem tetszene nekik se. De takarítsák a szart az eüsök - szerinte ez normális. Szerintem meg az lesz a normális, ha egy darab ember sem marad az eüben emiatt az erőszak miatt és felébred a magyar nép, hogy szándékosan felülről vezényelten szétverték az egészségügyet és szociális hálót Magyarországon. Senki sem kötelezheti a kapálni vágyó eüst, ha az intenzív osztályon 25 év után már nem akar maradni ilyen feltételek mellett.

A helyzet már így is kimeríti a BTK zsarolás, kényszerítés és megfélemlítés paragrafusait.


6 views0 comments

Recent Posts

See All

Az iskoláknak

Aki nem ért egyet a már szinte kötelezővé tett oltással, amit a gyerekeinkre akarnak erőltetni most szeptemberben, annak ajánlom a "Felelős Szülők és Emberek közössége" facebook csoportot. Most onnan

Az egész egy nagyon durva átverés

Astrid Stuckelberger, a WHO "A Kutatás Etikai Revízió Bizottságának" volt tagja. Érdemes meghallgatni. https://www.facebook.com/noszekne.viola/videos/294863102398009/ https://www.bitchute.com/video/ej

Post: Blog2 Post
bottom of page