top of page
  • csipeszegyhaz

A számok tükrében


Az emberi test tömegének 99% -át oxigén, szén, hidrogén, nitrogén, kalcium és foszfor alkotja, a maradék 1% káliumból, kénből, nátriumból, klórból és magnéziumból, valamint nyomelemekből, például fluorból, szelénből és cink és xenobiotikus (biológiailag idegen és általában mérgező) elemek, például titán, higany és ólom.


Vajon az egész világon volt holokauszt? Nem. Nem volt csak Európában.

Vajon az egész világon oltanak? Nem. Nem oltanak. Csak az angolszász gyökerű európai országokban.



Forrás:


Nem tűnik fel hasonlóság a holokauszt és az oltás között?

Az országok, akik benne vannak a buliban:




Vajon az emberiség egész korszaka alatt volt oltás? Nem, nem volt. 1870-től van Európában. 150 éve van csupán és csak az angolszász érintett országokban.

Vajon növekszik az emberiség létszáma vagy csökken? Dinamikusan folyamatosan növekszik. Vajon hol növekszik? Nem az angolszász érintett országokban. Ott növekszik, ahol nem oltanak. Nem tűnik fel az összefüggés?

A világ lakossága jelenleg: 7,885,505,000




Európai lakosság csökkenés, kék színnel.

Forrás:



Érzitek már az oltások lényegét?


A teljeskörűen beoltott emberek száma csupán az egész világon:

1 849 872 171

A népesség 23,8%százaléka


Európa pedig folyamatosan rohan a végzetébe.


A 21.125-ben, amikor az utódaink történelmet fognak tanulni, a világtörténelmünk legsötétebb 150 éveként fogják tanulmányozni jelenlegi korunkat. Úgy fognak róla emlékezni, mint a valaha volt legsötétebb időszak, sötétebb, mint mikor a középkorban embereket égettek el boszorkányság vádjával vagy hitük miatt, szabad gondolataik, szabad érzéseik miatt. ’Az európai fehér ruhások terrorja’-ként fog szerepelni fejezet- és korszak címként.


Értitek már csipeszek, hogy jelenleg hol vagytok a legnagyobb veszélyben?

44 views0 comments

Recent Posts

See All

Az iskoláknak

Aki nem ért egyet a már szinte kötelezővé tett oltással, amit a gyerekeinkre akarnak erőltetni most szeptemberben, annak ajánlom a "Felelős Szülők és Emberek közössége" facebook csoportot. Most onnan

Az egész egy nagyon durva átverés

Astrid Stuckelberger, a WHO "A Kutatás Etikai Revízió Bizottságának" volt tagja. Érdemes meghallgatni. https://www.facebook.com/noszekne.viola/videos/294863102398009/ https://www.bitchute.com/video/ej

Post: Blog2 Post
bottom of page