top of page
  • csipeszegyhaz

A Csipeszen túl

Updated: Aug 17, 2021


Mi Csipesz Egyház tagjai határozottan kijelentjük, hogy az 5C-n kívül állunk. (Link, hogy miről is van szó). Hátborzongató, vérlázító a degradáló címkézésünk. Tiltakozunk.

Mi a Nagy Csipesz miatt nem oltakozunk. A Nagy Csipesz Szent Könyvünk szerint:


Bizalom (confidence) az egyedüli Nagy Csipeszben.


Elbizakodottság/nyugalom (complacency), a Nagy Csipeszben való bizalom semmilyen betegség komoly kockázatát nem jelenti. Az egészségre nézve nem káros.


Számítás (calculation), a Nagy Csipeszre számíthatunk, költségek és előnyök mérlegelése érdekében végzett információ-vadászatunk eredményét tükrözi az oltás ellenességünk.


Korlátok vagy kényelem (constraints, convenience), ami azt jelzi, hogy mennyire könnyű az érintett számára a vakcinához való hozzáférés, de sokkal értelmesebb és könnyebb a Nagy Csipeszben bízni.


Kollektív felelősség (collective responsibility), ami abban nyilvánul meg, hogy valaki hajlandó-e másokat védeni a fertőzésveszélytől azzal, hogy saját magát beoltatja. Kollektív felelősségünket valljuk és megéljük a Nagy Csipeszben.



Az 5C elleni önkényes besorolás elleni tiltakozásunk jeléül egy piros csipeszt csippentünk a jobb vállunkra. Ezzel egyidejűleg kihirdetjük az 5CS törvényét. Erről később csippentünk valamit.



21 views0 comments

Recent Posts

See All

Az iskoláknak

Aki nem ért egyet a már szinte kötelezővé tett oltással, amit a gyerekeinkre akarnak erőltetni most szeptemberben, annak ajánlom a "Felelős Szülők és Emberek közössége" facebook csoportot. Most onnan

Az egész egy nagyon durva átverés

Astrid Stuckelberger, a WHO "A Kutatás Etikai Revízió Bizottságának" volt tagja. Érdemes meghallgatni. https://www.facebook.com/noszekne.viola/videos/294863102398009/ https://www.bitchute.com/video/ej

Post: Blog2 Post
bottom of page