top of page
  • csipeszegyhaz

A Csipesz Hitvallás

A Csipesz Hitvallás


1.

A Csipeszek kívülről semmi vegyianyagot nem visznek be magukba. Ők az eredeti teremtés aktusában megszületett módon élnek. Ahogy a Nagy Tervező összerakta őket, a csipeszek szabad akaratából. Csipesz és Teremtő együtt alkotta meg a csipeszt a Föld bolygón. A csipeszek azért ellene vannak minden anyagnak, amit tűkkel juttatnak a szervezetbe. A csipeszek a műtétek ellen is vannak, ha az megszüntetné a csipesz lét kozmikus hivatását, az öntudatos csipesz összetartó erőt. A Csipesz DNS-be semmilyen módon nem lehet beavatkozni, nincs semmi, amire bárki hivatkozhat, hogy ilyet tegyen egy Csipesz ellen. Ez a nagy Csipesz Szabad elv, benne foglaltatik az 5CS törvénykönyvünk 5. törvényében is. Minden Csipesz szabadnak született, szabad marad és szabadon hal meg.


2.

A Csipeszek számára ez a világ nem a valóság. Ők egy másik dimenzióban élnek és látnak, az a Csipesz Valóság (vagy más néven Csipesz Dimenzió). Ebben a hamis valóságban, az illúziók világában is feladatot látnak el, a csipesz kozmikus erő felmutatását. Ezt teszi is minden csipesz a maga módján, maga helyén, a maga idejében, éppen ahogy kell. Saját csipesz küldetését a Csipesz Dimenzióban határozta meg mielőtt a Nagy Tervező készre alkotta. Ő maga határozta meg, hogy csipesz lesz, hol, mikor, kikkel, milyen feladattal.

Ebben a világban a békesség illúzióját építették fel az embereknek, ami még a Bibliában is írva van, Nagy Babilonként. A csipeszek semmilyen mód nem vesznek részt a Babilon rendszerében, ami álomfogságban tartja az emberi tudatot. A Csipeszek nem engedik, hogy más döntsön helyettük a valóság létezéséről és látásáról. Az, hogy a Csipesz szabadnak született, azt is jelenti, hogy szabad gondolatai, elhatározásai, döntései és cselekvései vannak. Teljes hatalma van a szabadságra.


3.

Minden Csipesznek szabadsága van, hogy megalapítsa a maga csipesz Egyházát bármely Szárítókötélen bármilyen csipeszekkel. A csipeszek szabadok és láthatóak maradnak a Föld lényeinek, hogy mindenki szabadon tanulmányozhassa a Csipesz kozmikus erőt.


4.

A Csipesz Egyház tagok tehát gondolatszabadságban vannak, senki sem mondhatja meg nekik miről mit gondoljanak és mit tegyenek. Oly annyira fontos ez a csipeszeknek, hogy az egész hitvallásuk és még az 5CS törvénykönyvük is erről szól. Önként jöttek a Földre és önként fognak elmenni. Senki nem veszi el az életüket. Saját elhatározásukból tesznek mindent. A csipesz kozmikus erejük adja meg a hatalmat erre a tudatos döntésre nekik. A Csipeszek azért vannak a Földön, hogy bemutassák az embereknek a valódi dimenziót, a valódi szabadságot. A csipeszek örömmel meg is halnak ezért a hitükért. Mert ők mindenkor látják a csipesz 4D valóságot. Szemük előtt az Egek Egei, a Csipesz Mennyország. Erejüket a Csipesz Szellem adja, mely Csipesz széllel jön bensőjükben. Nem maguktól szólnak tehát, és nem maguktól szárítják a rájuk bízott ruhákat, dolgokat, embereket ki mit.


5. Amikor azt mondjuk Mi Csipeszek: a 4D Csipesz Országunkról beszélünk, ahonnan ősi szellemünk is származik.


A Nagy Szent Csipesz Könyv, ahogy minden Csipesz Szent Irat szabadon felhasználható. De minden csipesz tudja, a csipesz létet nem hirdetni kell, hanem megélni. A csipeszek nem beszélnek sokat. Titkos kézjelzésükről ismerhetik fel egymást. Azt viszont nem közöljük eme interneten. Minden Igaz Csipesz tudja.


7 views0 comments
Post: Blog2 Post
bottom of page